fbpx
Oprichter

Henk Folkers

Ik ben Henk Folkers, oprichter van VITTR.

Mijn passie is bewegen en ik doe dat het liefst in de buitenlucht en daar waar mogelijk in de natuur. Ik ben dan ook veel te vinden in mijn ‘achtertuin’, de Noord-Hollandse duinen. De natuur en buitenlucht geven mij de energie en ontspanning die zo belangrijk zijn voor een gezond en vitaal leven.

Mijn missie is om mijn passie zoveel mogelijk te delen met andere mensen en ze te helpen bij een gezonder  en vitaler leven. Om dit te bereiken probeer ik me graag te onderscheiden door het geven van originele trainingen, waarbij persoonlijke benadering en spelvreugde voorop staan.

Uiteraard kan ik dat niet alleen en heb ik een geweldig team van mensen om me heen, die VITTR maken tot DE Buitensportschool van de IJmond.

VITTR heeft zich als doel gesteld om mensen in beweging te krijgen en te houden. Wij geven training in de buitenlucht waardoor meer energie en ontspanning wordt ervaren, .

Vaste vertrekpunt in het duin:
Parkeerplaats Berkenbosch, Heemskerkse Duin


T. 0624205623
E. info@vittr.nu

 

Like ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget